Det här året blev varken som vi tänkt oss eller hoppats. Men ni ska veta att vi kommer att ta nya tag. Vi kommer börja året med att erbjuda ett par digitala föreläsningar som hålls av vår styrelsemedlem Anita Österlund. Föreläsningarna är gratis för alla våra medlemmar så att ni ska kunna prova på och se hur enkelt det är. Kanske behövs lite hjälp första gången om man inte är så tekniskt lagd.

Vi planerar också en “proffsföreläsning” som ni eventuellt betalar en liten slant för, men då ska det bli nåt riktigt bra. Vi jobbar just nu på att hitta intressanta ämnen och föreläsare.

Årsmötet kommer vi troligtvis att flytta till maj så att vi kan hålla det coronasäkert utomhus. Vi tror det kan bli riktigt lyckat. Och så snart det går, och vädret tillåter, kommer vi återigen ordna olika utomhusaktiviteter som växtmarknader och trädgårdsbesök. Förhoppningsvis kan vi till hösten återgå till mer normala rutiner med fysiska föreläsningar och arrangemang, men det får vi återkomma om!

Under tiden får ni gärna dela med er av bilder från era trädgårdar och odlingar under året som gått. Skicka dina bästa bilder med en kort beskrivning till annalena.ahlberg@gmail.com. Vi lägger upp ett urval här. Förhoppningsvis kan vi inspirera varandra!

Om du som medlem ännu inte gett oss din mailadress, gör gärna det så att vi kan hålla dig uppdaterad, skicka program, information om eventuella ändringar och extra aktiviteter. Meddela oss på info@nvts.se.

Julhälsningar från styrelsen