NVTS egen trädgårdsresa är äntligen tillbaka! Det är sjunde gången vi arrangerar en resa och i år går färden till Sörmland och Eskilstuna. 

Första stoppet är hos Kristina i Knutstena. Hennes trädgård Paradiset är en upplevelseträdgård där det finns något som överraskar i varje hörn. Sedan fortsätter vi till handelsträdgården Löta där vi mot uppvisande av medlemskort får 10 procent rabatt i butiken. Här finns också möjlighet att köpa fika.

Vi besöker sedan två privata trädgårdar: Tuula och Esko som tidigare drev Trädgårdshuset i Skarpnäck samt Kristina i Hållsta som har en 3 000 kvadratmeter stor trädgård med olika träd, rosor och rhododendron.

På Strand Golf Resort äter vi en sen lunch. I resans pris ingår dagens lunch, bröd, sallad och lättdryck samt kaffe. Kom ihåg att meddela eventuell matallergi vid anmälan.

Efter lunch gör vi ett besök hos Eva och Odlarglädjens plantskola som dagen till ära håller öppet bara för oss och vi får dessutom 10 procent rabatt. Den som önskar kan även fika här.

Sista anhalten är hos Lena och Lasse i Snopptorp och deras trädgård Låt det spira som ligger vid en gammal bondgård. Här finns fruktträd, perennrabatter, trädgårdsland, bärbuskar och växthus. Därefter går färden tillbaka till Stockholm.